29 mars installerar Bahnhof vårt nya internet

På onsdag den 29 mars kommer Bahnhof att installera vårt nya internet. De börjar redan kl 08 och arbetar tills de är klara. Det innebär att de som inte är hemma ska lägga sin nyckel i tuben så att de kommer in och kan utföra sitt arbete. Arbetet kommer att innebära ett kortare avbrott i anslutningen i samband med att den nya utrustningen monteras och lägenheterna kopplas upp. Avbrottet kan vara upp till en timme med reservation för eventuella förseningar.

I samband med installationen har Bahnhof skapat en pinkod för att förenkla för oss att komma igång med vår nya tjänst. Vi kan ringa dit för att få hjälp med aktivering och eventuell felsökning. Koden används genom att ringa till nedanstående telefonnummer och sedan knappa in koden när den efterfrågas.

Telefonnummer 010-510 40 20

Pinkod 1865

Pinkoden är giltig från 2023-03-29 tom 2023-03-31

Styrelsen har bestämt att de som inte vill köpa en router själva direkt av Bahnhof har möjlighet att få hjälp av med finansiering. Skriv ett mail till styrelsen@brfbaverdalen.se och meddela namn, adress, lägenhetsnummer och telefonnummer så beställer vi och ni betalar med ett tillägg på 50kr/mån tills den är betald.

Som tidigare informerats så kommer ni igång med er nya tjänst enligt följande steg.

1 Anslut din router eller dator med en nätverkskabel till uttaget som finns placerat i lägenheten.

2 Starta din dator, mobil eller surfplatta och öppna webbläsaren. Du ska nu automatiskt komma till vår inloggningssida http://dhcp.bahnhof.se . Skulle den inte dyka upp kan du surfa in manuellt.

3 Välj din adress och lägenhetsnummer. Dubbelkolla att du väljer rätt lägenhetsnummer i samband med aktiveringen.

4 Vänta 15 minuter och starta om. Nu ska du kunna surfa.

Lycka till. Nu hoppas vi på det bästa.

Styrelsen.

Av: styrelsen, 2023-03-24
Tillbaka